Na Velký pátek 29.3. jsou všechny naše prodejny otevřeny dle standardní otevírací doby. Na Velikonoční pondělí 1.4. jsou všechny prodejny uzavřeny.

Pomůžeme vám s výběrem 483 51 51 31

(Po-Pá: 09:00-17:00)


Navštivte naše prodejny Jsme již v 9 městech

Sleva 21 % Poslední naskladnění
Kód: V-SN-Ecig-3249

Vaporesso Luxe Nano Kit s SKRR-S Mini (Červeno-modrý)

Elektronická cigareta - DL potah, baterie 2500mAh, objem 3,5ml, manuální spínání, výkon 5-80W, dobíjení microUSB, regulace air-flow, displej, TC režimy, čipset OMNI Board 4.2, dotyková vibrační tlačítka, rychlé nabíjení, vrchní plnění.

Tento produkt je dlouhodobě vyprodaný.

Alternativní produkty z kategorie Elektronické cigarety:

Popis
Elektronický grip Vaporesso Luxe Nano Kit s SKRR-S Mini 
 
- Ergonomické zpracování, slot pro jednu baterii, pokročilé funkce
 
 
Vaporesso Luxe Nano je nádherný elektronický grip s dotykovým ovládáním pro snadné nastavení a komfortní používání. Tento nový model od renomovaného výrobce Vaporesso však zaujme také kompaktními rozměry a skvělým čipem OMNI čtvrté generace pro bezpečný vaping, podporu rychlého dobíjení a řadu dalších funkcí, které usnadní vaše každodenní vapování. Mod nabídne rozměry 77,7 x 40,3 x 26,2 mm a snadno ho díky rozměrům schováte i do dlaně. Ve vrchní části se potom nachází vycentrovaný závit typu 510, který je možné osadit clearomizérem se stejným typem závitu. Aby toho nebylo málo, najdete již v balení tohoto kompletního kitu také clearomizér Vaporesso SKRR-S Mini, který dodá nekompromisně prokreslenou chuť a velké množství páry. Jedná se tedy o vynikající sadu vhodnou pro přímé potahování do plic.
 
V přední části modu se nachází plně dotykový panel s responzivními vibračními dotykovými tlačítky, který slouží pro detailní nastavení modu během používání. Jakmile mod zapnete, hned pod logem Vaporesso se rozsvítí stylový nápis LUXE NANO. Přímo pod ním se potom nachází krásně čitelný displej, na kterém si zvolíte oblíbený režim a nastavíte vše potřebné. A rozhodně je z čeho vybírat. Nový čip OMNI ve verzi 4.2 nabízí široké možnosti nastavení, včetně režimů jako TCR, nebo křivky žhavení pro výkon a napětí. Součástí je také speciální režim SP (Super Player), který umožňuje používat odpor atomizéru v rozmezí 0,03 - 5,0 ohm. Nechybí ani režim variabilního napětí, nebo oblíbený Bypass. Režim výkonu pracuje s maximálním výkonem až 80 W. Z této bohaté nabídky si zaručeně vybere každý. Mod Luxe Nano dále nabídne integrovanou baterii s kapacitou 2500 mAh, výhodou integrované baterie je úspora místa při častém cestování, nemusíte se neustále starat o externí baterie a hlídat, zda jste je náhodou nezapomněli s sebou. Vše potřebné máte v jednom modu a pěkně pohromadě.
 
Díky čipu OMNI 4.2 je možné používat rychlé USB dobíjení. V případě nutnosti tak jednoduše připojíte USB kabel a dobijete pomocí adaptéru, nebo počítače. Při připojení adaptéru můžete dobíjet proudem až 2 A! S tímto rychlým dobíjením budete mít plně dobito během 1,5 hodiny. Aktualizovaný čip navíc podporuje funkci USB passthrough, během dobíjení tak můžete vapovat a už nikdy nemusíte váš mod odkládat z ruky. Další skvělou výhodou pokročilého čipu je extrémně rychlý náběh žhavení. Ten se zastavil na 0,001 vteřinách a probíhá okamžitě po stisknutí žhavícího tlačítka. Chuť tak bude vždy plná a rychlý náběh žhavení ocení zejména milovníci přímého potahování do plic. Jedná se tak o skutečně luxusní kousek jak pro náročné vapery, tak také pro milovníky širokého vlastního nastavení a perfektní funkčnosti.
 
Již tak perfektní grip je v kitu doplněn ještě o skvělý clearomizér SKRR-S Mini pro přímé potahování do plic. Tento clearomizér si osvojuje praktický systém vrchního plnění, ale také inovativně navrženou konstrukci pro efektivnější odpařování e-liquidu a zároveň nabídne nové žhavící hlavy pro perfektní podání chuti. Clearomizér disponuje objemem 3,5 ml, díky čemuž si bez problémů poradí s několikahodinovým provozem bez nutnosti plnění. Při nutnosti doplnění tanku jednoduše stačí párkrát pootočit vrchním uzávěrem a můžete začít plnit. Vnitřní struktura clearomizéru je navíc navržena pro eliminaci možného vyprskávání e-liquidu během používání. Zajímavé jsou potom rovněž nové žhavící hlavy ze série QF. Jedná se o tělíska QF Strip (0,15 ohm) a QF Mesh (0,2 ohm). Tato tělíska nabídnou široký průzor pro produkci páry a zároveň jedinečné materiály vnitřní spirálky, tělísko Strip je tvořeno speciálním strip pletivem, u tělíska QF Mesh potom narazíte na mesh pletivo. V jádru se navíc nachází přírodní vata doplněná o lněné vlákno pro mimořádný chuťový zážitek. Kompletní sada Vaporesso Luxe Nano Kit nabídne vše potřebné pro milovníky přímého potahování do plic. Díky skvělému čipu a příjemnému uživatelskému rozhraní se velice brzy stane vaším miláčkem a favoritem v současné nabídce elektronických gripů.
 
 
Parametry produktu:
 
Mod Vaporesso Luxe Nano:
Rozměry: 77,7 x 40,3 x 26,2 mm
Výstupní výkon: 5 - 80 W
Kapacita baterie: 2500 mAh
Podporovaný odpor: 0,03 - 5,0 ohm
Výstupní režimy: VW / VT (Ni, Ti, SS) / SP / VV / CCW (křivka výkonu) / BYPASS / CCV (křivka napětí) / TCR (M1, M2) / SMART
Závit: 510
 
Clearomizér Vaporesso SKRR-S Mini:
Délka: 50 mm
Průměr: 23 mm
Objem: 3,5 ml
Závit: 510
 
Tento výrobek není určen pro náplně obsahující nikotin.
 
Kompaktní rozměry
 
Mod Vaporesso Luxe Nano láká na kompaktní rozměry. Celé tělo bez clearomizéru nabídne rozměry jen 77,7 x 40,3 x 26,2 mm a snadno ho schováte do dlaně během vapování, pohodlně se však také přenáší v kapse, nebo v cestovním zavazadle. Tento všestranný pomocník je ideální volbou pro celodenní vapování a díky malému tělu ho ocení všichni vapeři.
Dotykový panel
 
Přední část modu zdobí dotykový panel s přehledným a barevným displejem pro pohodlné nastavení všech parametrů. Přímo pod displejem se nachází responzivní dotykové klávesy, které disponují vibrační odezvou, díky čemuž se vše potřebné nastavuje ještě pohodlněji, než kdykoliv předtím. Dotykový panel je jednou z hlavních předností kompaktního modu Vaporesso Luxe Nano.
Pokročilý čip OMNI
 
Čip OMNI 4.2 zajišťuje perfektní a snadnou práci s nastavením gripu, stejně jako přívětivé uživatelské rozhraní a celou řadu dalších výhod. Můžete taky využívat celou řadu výstupních režimů. Nechybí standardní režimy výkonu a teploty. Nastavit si však můžete také vlastní napětí v režimu VV, nebo křivku žhavení. Samozřejmostí je také režim Bypass. Novinkou je potom pokročilý režim SP, jež umožňuje používat atomizéry s velice širokým pásmem odporu spirály.
Integrovaná baterie
 
V těle modu se ukrývá integrovaná baterie s kapacitou 2500 mAh. Ta si bez problému poradí s několikahodinovým provozem. Výhodou integrované baterie je praktické USB dobíjení, ale také pohodlnost v rámci cestování. Na cestách tak nemusíte převážet externí baterie, ale jen jedno zařízení s baterií napevno integrovanou v modu.
Rychlé 2A dobíjení
 
Pokud dojde na samotné dobíjení modu, jistě vás potěší přítomnost rychlého 2 A dobíjení. Díky tomu můžete dobíjet rychleji, než kdy předtím. Výrobce uvádí, že při zvolení kompatibilního 2 A adaptéru budete mít dobito cca za 1,5 hodiny. Mod zároveň podporuje technologii passthrough, tudíž budete moci vapovat během dobíjení. Váš mod již tak nikdy nemusíte pustit z ruky.
Clearomizér SKRR-S Mini
 
Součástí kompletního setu je vynikající a kompaktní clearomizér SKRR-S Mini, který dokáže velice efektivně pracovat s přísunem vzduchu a vykouzlit vždy výjimečné podání chuti. Airflow lze regulovat ve spodní části clearomizéru. Objem tanku činí 3,5 ml a poradí si tak bez problému s několikahodinovým provozem bez nutnosti doplňování. Clearomizér je určen pro přímé potahování do plic s maximálním důrazem na chuť.
Inovativní QF tělíska
 
Clearomizér SKRR-S Mini pracuje s novými a inovativními tělísky QF. Jedná se o výborně zkonstruovaná tělíska vhodná pro přímé potahování do plic. První z nich nese název QF Mesh a je opatřeno mesh pletivem s odporem 0,2 ohm. Druhé tělísko se jmenuje QF Strip a v jeho jádru se nachází strip destička pro rychlý náběh žhavení s odporem 0,15 ohm. Tělíska jsou vybavena prvotřídní vatou s lněným vláknem pro perfektní chuťové vlastnosti.
Praktické vrchní plnění
 
Potřebujete do tanku doplnit e-liquid? Žádný problém! Příjemně vás potěší přítomnost jednoduchého vrchního plnění. Několika rychlými pohyby odšroubujete vrchní uzávěr a můžete začít plnit. Celý proces zabere jen několik málo vteřin, následně se můžete opět uchýlit k oblíbenému vapování.
Obsah balení:
 
1x mod Vaporesso Luxe Nano
1x clearomizér Vaporesso SKRR-S Mini
1x žhavící tělísko Vaporesso QF Strip (0,15 ohm)
1x žhavící tělísko Vaporesso QF Mesh (0,2 ohm)
1x náhradní pyrexové tělo
1x silikonová krytka atomizéru
4x o-kroužky
1x USB kabel
1x uživatelský manuál
 

Parametry
Barva Červená, Modrá
Objem 3.5 ml
Kapacita baterie 2500 mAh
Barevné označení Červeno-modrá / Red
Závit 510
Rozměry 77,7 x 40,3 x 26,2
Výstupní výkon 5 - 80 W
Podporovaný odpor 0,03 - 5,0 Ω
Modelová řada Vaporesso Luxe Nano
Způsob spínání Manuálně tlačítkem
Styl potahu DL
Regulace výkonu Ano
Typ baterie Integrovaná baterie
Další funkce a vlastnosti Displej, Dotykové ovládání, Regulace vzduchu (air-flow), Smart režim, TC režim, TCR režim
Konstrukce BOX Mod
Hodnocení (1)

Recenze

4.9  (1x hodnoceno) Aritmetický průměr z 1 uděleného hodnocení.

Tento produkt zatím nemá žádné textové hodnocení.

Informace k získávání recenzí
Zeptejte se (0)
0 příspěvků

Zeptejte se

Máte dotaz k tomuto produktu? Využijte této diskuze.

Zeptejte se (0)

0 příspěvků

Zeptejte se

Máte dotaz k tomuto produktu? Využijte této diskuze.

Porovnání produktů zavřít

Zboží bylo přidáno do porovnání produktů.

Dotaz na produkt zavřít
Načíst
Hlídací pes zavřít

Chci být informován

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů a beru na vědomí Zásady zpracování osobních údajů.

Česká koruna CZK
Česká koruna EUR

Pomůžeme vám s výběrem

483 51 51 31 (Po-Pá: 09:00-17:00)

Je nutné
se zaregistrovat

pro nákup v našem e-shopu.

My poté ověříme váš věk a vy budete moct pohodlně nakupovat.

  • Věrnostní program pro stálé zákazníky.
  • Správa a historie objednávek.
  • Ověření plnoletosti zdarma.

Cookies

Naše společnost používá soubory cookie ke správnému fungování vašeho oblíbeného e-shopu, k přizpůsobení obsahu stránek vašim potřebám, ke statistickým a marketingovým účelům. Kliknutím na tlačítko přijímám nám udělíte souhlas s jejich sběrem a zpracováním a my vám poskytneme ten nejlepší zážitek z nakupování.

Vaše nastavení souborů cookie

Zde máte možnost přizpůsobit soubory cookie v souladu s vlastními preferencemi a později podrobněji nastavit nebo kdykoli vypnout v patičce webu.

Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí.

Personalizaci provádíme na základě vámi prohlíženého zboží. Dále pak upravujeme zobrazovaný obsah podle toho, co vás zajímá.

Tyto cookies nám umožňují měření výkonu našeho webu a za pomoci získaných dat pak můžeme zlepšovat zážitek z nakupování našim zákazníkům.

Tyto cookies jsou využívány reklamními a sociálními sítěmi včetně Googlu pro přenos osobních údajů a personalizaci reklam, aby pro vás byly zajímavé.